Η εταιρεία μας «4HIM 4HER» διαθέτει στην αγορά μόνο γνωστά, επώνυμα και γνήσια ποιοτικά προϊόντα, τα οποία έχουν αποκτηθεί νόμιμα από τις κεντρικές αντιπροσωπίες και τους εξουσιοδοτημένους διανομείς του εκάστοτε εργοστασίου. Τα τεχνικά και ειδικά χαρακτηριστικά τους, καθώς και άλλα στοιχεία και οι πιστοποιήσεις τους, αναφέρονται στις περιγραφές τους, αλλά και στις ιστοσελίδες των κατασκευαστών τους. Καλύπτονται από την εγγύηση των εργοστασίων παραγωγής και τηρούν όλες τις αναγραφόμενες προδιαγραφές.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ / ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Θα πρέπει το προϊόν προς επιστροφή να συνοδεύεται απαραίτητα από τα έγγραφα που συνόδευαν το προϊόν (απόδειξη λιανικής πωλήσεως, τιμολόγιο αγοράς κτλ.), να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη και η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν. Προϊόντα που δεν παρέχουν ταινίες ασφαλείας, ειδικά σφραγίσματα όπως προϊόντα που αλλοιώνονται κατά το άνοιγμα τους (σαμπουάν, κρέμες προσώπου, αντηλιακά κ.τ.λ.) δεν μπορούν να επιστραφούν λόγω υγιεινής και ασφάλειας. Ο πελάτης επιβαρύνετε με τα έξοδα αποστολής, επιστροφής και με το Φ.Π.Α της άξιας της αγοράς του. Στις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με έναν από τους εξής τρόπους: με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας ή με επιστροφή χρημάτων μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα, η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν καλύπτονται οι παραπάνω προϋποθέσεις. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών της, οποτεδήποτε, αναγράφοντας τους νέους όρους και προϋποθέσεις  στην ιστοσελίδα μας.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Όλα τα προϊόντα της ιστοσελίδας του καταστήματος είναι ελεγμένα από τον κατασκευαστή τους σε όλους τους όρους που αναφέρονται στην συσκευασία. Για χρήση της εγγύησης αρκεί μόνον η προσκόμιση του αποδεικτικού αγοράς (απόδειξη λιανικής πωλήσεως, τιμολόγιο αγοράς κτλ.) προκειμένου να αποδειχθεί ότι το προϊόν βρίσκεται εντός εγγυήσεως όπως ορίζει ο ευρωπαϊκός κανονισμός.

Η εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε βλάβη σε άνθρωπό, ζώο ή υλικό αντικείμενο ή για  οτιδήποτε τυχόν προκύψει λόγω κατασκευαστικής αστοχίας ή από κακή χρήση του προϊόντος.