ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται στην ιστοσελίδα της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Alpha  e-Commerce της Alpha Bank. Η Alpha Bank ακολουθώντας το διεθνές πρότυπο ασφαλείας PCI DSS  (Payment Card Industry Data Security Standard) παρέχει ασφάλεια στις ηλεκτρονικές συναλλαγές χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης TLS 1.2 128-bit (Transport Layer Security), πιστοποιητικά ασφαλείας SSL (Secure Sockets Layer) και ενός “τοίχους προστασίας” WAF (Web Application Firewall) με σκοπό την ασφαλή επικοινωνία του ιστοτόπου του καταστήματος μας με την υπηρεσία Alpha e-Commerce.

Όλες οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αναφέρονται σε αγορές μετρητοίς. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι άμεσα διαθέσιμες, ενώ η εταιρεία μας «4HIM 4HER» επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν τον φόρο προστιθέμενης αξίας (Φ.Π.Α). Σε περίπτωση που επιλέξετε προεξόφληση (τραπεζική κατάθεση ή πληρωμή με κάρτα) η εξόφληση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έγκρισης και επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, διαφορετικά αυτή θα ακυρώνεται. Ο χρόνος αποστολής του προϊόντος μετράται από τη στιγμή της ολοκλήρωσης της πληρωμής. Η εταιρεία μας με επωνυμία «4HIM 4HER» εδρεύει στην οδό Χριστιανουπόλεως 57, στο Γαλάτσι, με ΑΦΜ 105504102.Τηλέφωνο: 2114139402,email: info@4him4her.gr

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνσή σας υπάρχουν οι ακόλουθοι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής:

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας. Μετά τη συναλλαγή σας, παρακαλούμε να αποστέλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης σε εμάς με email ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ

​Δίνεται η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, Mastercard, Maestro, American Express και Diners καθώς και δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της ασφαλής πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της τράπεζας Alpha Bank.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ

Το τελικό ποσό της παραγγελίας σας μαζί με τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής καταβάλλονται στον αντιπρόσωπο της εταιρείας μας την στιγμή της παραλαβής. Η αποστολή με αντικαταβολή Courier είναι διαθέσιμη για όλα τα προϊόντα.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΕΔΡΑ

Με επίσκεψη στο κατάστημα μας και πληρωμή με μετρητά ή με χρήση κάρτας. Ωράριο λειτουργίας καταστήματος Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-16:00 και Σάββατο 10:00-14:00.